Home

Dagbesteding

 Mensen met een verstandelijke beperking doen graag mee aan het gewone maatschappelijke leven. Ook zij hebben graag een leuke en nuttige dagbesteding.  Wij gaan uit van wat een cliënt kan. Wij denken  in mogelijkheden in plaats van beperkingen.  

 

Wij bieden de cliënt de kans om te leren zo zelfstandig mogelijk te gaan, of te blijven, functioneren, elkaar te ontmoeten en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. We zijn gestart met glas op halen en naar de glasbak brengen in Hellouw en zullen dit op korte termijn ook starten bij de seniorenwoningen in Herwijnen.

Daarnaast gaan we 3 dagen per week koken met onze cliënten maar ook mensen uit de omgeving kunnen tegen een relatief laag bedrag met ons mee eten.

We hebben een kleine verkoophoek voor oa streekproducten maar ook particulieren die er spullen willen verkopen zijn welkom. We willen deze spullen 1 maand aanbieden. Als ze niet zijn verkocht moeten ze worden opgehaald.

Het doel van onze dagbesteding is het leren en uitvoeren in de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld wat willen we eten, welke boodschappen hebben we nodig, hoe gaat het in een winkel, hoe gaat het afrekenen. Vervolgens moeten de producten worden klaargemaakt tot een gehele maaltijd.

Vanaf september gaan wij 4 dagen in de week dagbesteding biede aan jongeren en ouderen mensen. Een beschikking voor dagbesteding is daarbij noodzakelijk.

 

Spreekt onze dagbesteding u aan en zou u er meer over willen weten, neem dan contact op via het contactformulier op deze website, natuurlijk mag u ook telefonisch contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

19 mei 20
07 september 15